Bosch Security Systems

Divizia Bosch Security Systems este lider global în furnizarea de produse şi sisteme pentru securitate, siguranță şi comunicații. În anumite țări, Bosch oferă soluții și servicii pentru securitatea clădirilor, eficiență energetică și automatizarea clădirilor. În 2015*, cei peste 13.000 de angajați au generat vânzări de aproximativ 1,7 miliarde de euro. Obiectivul nostru este să protejăm vieți, clădiri și bunuri. Portofoliul nostru de produse include sisteme de supraveghere video, de detectare a intruziunilor, de detectare a incendiilor și de evacuare vocală, precum și sisteme de control al accesului și sisteme de management. Sistemele profesionale audio și de conferință pentru comunicaţii de voce, muzică şi redare sonoră completează gama noastră de produse. Bosch Security Systems dezvoltă și fabrică produse în propriile fabrici din Europa, America de Nord și de Sud și Asia.
*Cifrele de vânzări și cele referitoare la angajați anunțate pentru anul 2015 le includ pe cele aferente Bosch Service Solutions. În anul 2016, Bosch Service Solutions a devenit o divizie separată în cadrul Grupului Bosch.
Grupul Bosch este un lider global în furnizarea de tehnologii și servicii. Acesta are aproximativ 375.000 de angajaţi în întreaga lume (status la 31 decembrie 2015). Compania a generat vânzări de 70,6 miliarde de euro în 2015. Operaţiunile sale sunt structurate în patru sectoare de activitate: Soluţii de mobilitate, Tehnologie industrială, Bunuri de larg consum şi Tehnologie pentru construcţii şi energie.
Grupul Bosch cuprinde Robert Bosch GmbH şi cele aproape 440 de filiale şi companii regionale din aproximativ 60 de ţări. Prin includerea partenerilor comerciali şi de service, reţeaua Bosch de producţie şi vânzare la nivel global este reprezentată în aproximativ 150 de ţări. Baza pentru viitoarea creştere a companiei este puterea sa inovatoare. Compania Bosch are aproximativ 55.800 de angajaţi în cercetare şi dezvoltare în cele aproximativ 118 locaţii din lume. Obiectivul strategic al Grupului Bosch este de a furniza inovaţii pentru o viaţă conectată. Prin toate produsele și serviciile sale, Bosch sporeşte calitatea vieţii la nivel mondial, oferind soluţii care sunt inovatoare şi stârnesc entuziasm. În acest fel, compania oferă la nivel mondial „Tehnică pentru o viaţă”.
Portofoliul extins de produse Bosch include soluţii de supraveghere video, de detecţie a efracţiei, de detecţie a incendiilor şi de alarmă vocală, precum şi sisteme de control şi administrare a accesului. Această gamă este completată de sistemele profesionale audio şi pentru conferinţe destinate transmiterii de voce, sunet şi muzică.
Bosch oferă asistenţă şi suport bazei sale internaţionale de clienţi pentru proiectarea, pregătirea de exploatare şi implementarea proiectelor de mare complexitate. Aceste proiecte sunt executate împreună cu partenerii locali.
Portofoliul „Advantage Line” de la Bosch constă în produse special selectate pentru utilizarea în aplicaţii de securitate de dimensiuni mici şi mijlocii.

Portofoliul nostru de produse

  • Video
  • Sisteme de control al accesului
  • Sisteme de detecţie efracţie
  • Sisteme de detecţie incendiu
  • Sisteme de administrare a securităţii
  • Sisteme de adresare publică/evacuare vocală
  • Sisteme de conferinţă

Grupul Bosch este un lider global în furnizarea de tehnologii şi servicii. În anul fiscal 2013, aproape 281.000 de angajaţi au generat vânzări de 46,1 miliarde de euro. Începând cu anul 2012, grupul Bosch a fost structurat pe patru sectoare de activitate: tehnologie auto, tehnologie industrială, bunuri de larg consum, energie şi echipamente pentru construcţii. Grupul Bosch cuprinde Robert Bosch GmbH şi cele aproape 360 de filiale şi companii regionale din peste 50 de ţări. Prin includerea partenerilor comerciali şi de service, Bosch este reprezentat în aproximativ 150 de ţări. Această reţea internaţională de dezvoltare, producţie şi vânzare reprezintă fundaţia creşterii continue a concernului german. Bosch a cheltuit în 2013 peste 4,5 miliarde de euro pentru cercetare şi dezvoltare şi a înregistrat aproape 5.000 de patente pe plan internaţional. Prin toate produsele şi serviciile sale, Bosch sporeşte calitatea vieţii, oferind soluţii care sunt atât inovatoare, cât şi utile. În acest fel, compania oferă la nivel mondial „Tehnică pentru o viaţă”.
Compania a fost înfiinţată în 1886 la Stuttgart de către Robert Bosch (1861-1942), sub denumirea „Atelier de mecanică fină şi inginerie electrică”. Structura specială a proprietăţii Robert Bosch GmbH asigură libertatea antreprenorială a grupului Bosch, permiţând companiei să planifice şi să facă investiţii semnificative pentru asigurarea viitorului său. 92 de procente din acţiunile Robert Bosch GmbH sunt deţinute de fundaţia caritabilă Robert Bosch Stiftung GmbH. Majoritatea drepturilor de vot sunt deţinute de Robert Bosch Industrietreuhand KG, un trust industrial. Funcţiile de conducere antreprenorială a grupului sunt îndeplinite de acest trust. Restul de acţiuni sunt deţinute de familia Bosch şi de Robert Bosch GmbH