Gerom International

Integrator de sisteme de siguranta si securitate

Furnizam solutii la cheie si servicii personalizate in functie de nevoile clientilor

GEROM International infiintata in anul 1993, a reusit in toti acesti ani sa se numere printre cele mai importante firme din domeniul sistemelor de securitate.
Datorita preocuparii noastre permanente pentru imbunatatirea continua a nivelului profesional am reusit sa ne indeplinim misiunea propusa si sa oferim solutii profesionale, sigure si de calitate clientilor nostri. Pentru indeplinirea acestui deziderat am implementat sistemul de management al calitatii si am stabilit relatii de colaborare cu parteneri de prestigiu din domeniul securitatii.
Pentru promovarea profesionala si crearea unui mediu de afaceri corect, suntem membru fondator si participant activ la ARTS (Asociatia Romana pentru Tehnica de Securitate), organizatie profesionala in domeniu.

Conceptia de securitate:
Conceptia de securitate decurge atat din experienta personalului, din asistenta tehnica oferita de producatori in baza standardelor specializate precum si din recomandarile institutiilor abilitate in Romania.
In conformitate cu cerintele specifice sistemelor de securitate, firma noastra utilizeaza doar echipamente care sunt avizate in conformitate cu standardele nationale sau internationale. Pentru desfasurarea activitatii in conditii si in conformitate cu prevederile legale am obtinut avizele necesare
Experienta acumulata pe parcursul celor 23 ani de lucrat in domeniul sistemelor electrice, ne ajuta sa gasim solutii pentru protectia orcarui tip de imobil precum si pentru gestionarea activitatii desfasurate in incinta acestuia.

PORTOFOLIU