Sisteme de sonorizare, adresare publica si evacuare

Din punct de vedere operaţional, sistemele de adresare publică şi evacuare vocală sunt strâns legate de cele de detecţie şi alarmare în caz de incendiu.
De regulă, sistemul emite un ton de alarmă automat şi un mesaj preînregistrat de avertizare şi ghidare care anunţă starea de urgenţă şi oferă indicaţii imediate referitoare la evacuarea organizată, fără panică, a clădirii.
Mesajele sunt difuzate după o serie de reguli şi priorităţi prestabilite, numai pe anumite zone sau pe toate zonele, mesajele diferind în funcţie de localizarea stării de urgenţă.
Sistemele de adresare publica si evacuare reprezinta o componenta esentiala in sistemele de siguranta ale cladirilor. Functia principala a sistemului este transmisia mesajului vocal, puternic, inteligibil si uniform in intreaga cladire.
Caracteristicile principale sunt monitorizarea echipamentelor din sistem; constructia conform standardelor in vigoare a echipamentelor de redare; arhitectura modulara a sistemului si monitorizarea starii mesajelor preinregistrate.

Oferim solutii complete pentru realizarea unui sistem de adresare publica si evacuare simplu de exploatat si adaptat la cerintele specifice ale fiecarei aplicatii, prin configurarea solutiei tehnice, realizarea si avizarea proiectului, implementare, programarea sistemului si instruirea personalului.

snorizare

Te putem ajuta ?

Daca aveti intrebari puteti folosi formularul de contact alaturat. Va vom raspunde in maxim 48 de ore.