Sisteme de ticketing

Este un sistem destinat emiterii tichetelor/ biletelor de acces. Poate fi adaptat oricăror reguli de acces şi realizează gestionarea lor prin identificarea individuală a vizitatorului.

Întregul proces de vânzare de la emitere până la ieşire este strict supervizat, toate tranzacţiile sunt urmărite în mod transparent.Aplicaţia este utilă în orice proiect unde vizitatorii trebuie să achite o taxă de intrare.În lista noastră de referinţe se află centre SPA, ştranduri, muzee, săli de sport şi centre de relaxare.

Investiţie profitabilă pentru parteneri şi operatori, joacă un rol cheie în operarea zilnică a încasărilor şi protejarea veniturilor. În timpul operării el asigură ca oaspeţii pot accesa doar serviciile pe care le-au plătit şi evită fraudele.

ticketing-preview
casierii

Casierii
Terminalele de plată din casierie sunt o parte importanta a sistemului, asigurând alinierea la reglementările din domeniul fiscal. Structura flexibilă permite implementarea modificărilor şi adăugarea de noi funcţionalităţi la cele existente. Terminalele înregistrează toate tichetele eliberate, gestioneaza toate încasările, precum cele cu numerar rapoartele financiare incluzând plata cu vouchere sau card bancar şi ţine evidenţa tuturor datelor financiare.

Software stabil, update planificate şi confirmate.
Colectăm şi analizăm feedback-ul de la clienţii şi vizitatorii noştri care au implementat noua versiune a produsului nostru. Această este diferenţa majoră dintre produsele noastre şi ale competiţiei.

Pachet software finalizat şi foarte documentat cu caracteristici bine definite , livrat într-un design modular care dă libertatea de a alege şi a achiziţiona un pachet care include funcţiile necesare. Stabilitatea soluţiei software face din produsul nostru o alegere excelentă pentru parteneri.

Interfaţa noastră software este gândită din perspectiva clientului evitând inconvenientele şi mărind eficienţa şi viteza în interacţiune cu sistemul. Am creat ecrane şi rapoarte cu diferite culori din care să alegem pe cele care plac cel mai mult utilizatorului.

Sistem de eliberare al biletelor/ticketing
Sistemul poate fi adaptat la orice reguli de acces, care pot fi gestionate prin identificarea individuală a vizitatorilor. Sunt disponibile tehnologii diverse pentru suportul informatiei necesare identificarii , toate tranzacţiile sunt urmărite şi se pot emite rapaorate complexe configurabile in functie de cerintele clientului.

Taguri
O gama vasta de taguri pentru clienţi şi angajaţi sunt disponibile de la tichete cu coduri de bare de unică folosinţă, la brăţări RFID şi carduri cu memorie.
Pentru selectarea celei mai bune soluţii trebuie comparate costurile iniţiale, cele curente şi funcţiile implementate.
Tichetele de hârtie permit adăugarea de imagini, logo, cupoane în diverse forme.
Suprafaţa poate fi folosită pentru reclamă sau pot fi vândute în acest scop altor companii.
Tagurile reutilizabile ca de exemplu brăţări RFID, pot fi în culori diferite iar designul poate fi ales individual.

sistem-ticketing-2
turnichet-preview

Porti si turnicheti
Echipamentele pentru acces persoane moderne permit accesul unei singure persoane în aria controlată. Asigură că numai vizitatorii cu un card valid pot utiliza serviciile. Poate preveni reutilizarea unui card valid de mai multe persoane prin funcţia antipassback.

Pentru spaţiile fără supraveghere umană recomandăm instalarea unor turnicheţi de inălţime mare, în cazul celor cu personal se pot instala cei de înălţime medie sau porţi.

Aceste echipamente se pot conecta la un sistem de securitate (de exemplu, detecţie incendiu) cu deschiderea automată a tuturor mecanismelor în caz de evacuare.

Încuietori pentru dupaluri, terminale pentru informare
Vestiare cu dulapuri cu închidere pot fi adăugate in la sistem, care asigneaza un card unui anumit dulap din vestiar, sistemul lucrând atât online cât şi offline.
Modul de operare online impune cabluri şi conectare la sistemul central. Marele sau avantaj este monitorizarea de la distanţa care previne furturile şi asigură utilizarea echilibrată a dulapurilor de vestiare.
Terminalele de informare sunt parte a acestui sistem care arată numărul dulapului care va fi utilizat, furnizează informaţii si deschide incuietoarea.

Integrarea sistemului şi funcţii suplimentare
Este posibila implementarea unor servicii cu program de rezervare în timp precum terenuri de sport sau solar.
Parcarea poate fi gestionata fara probleme in acelasi sistem intergrat prin simpla adaugare a unor terminale si bariere.
Între modulele software se pot găsi cele pentru managementul stocurilor şi gestionarea barului/ restaurantului.

Tehnologia:

 • Număr nelimitat de siteuri, zone, oaspeti si tichete gestionate
 • Siteuri multiple cu sisteme individuale care permit recunoaşterea aceluiaşi tichet in sisteme diferite
 • Terminale pentru vânzare
 • Staţii automate de plată cu numerar
 • Management al dulapurilor de vestiar online şi offline
 • Tehnologii RFID, Barcode, Bluetooth, NFC
 • Varietate de tichete de hârtie, carduri, brătări, stick sau telefoane mobile
 • Integrare simpla cu sistemul de parcare

Referinte Parcare Ticketing

Solutii parcare AMANO EUROPE seria GT Xparc

 • Hotel Crowne Plaza Bucharest intrare / iesire, casa de plata automata
 • Hotel Caro Bucharest intrari / iesiri multiple / 2 casa de plata automate, acces limitat pentru abonati, integrare cu locatia SPA pentru vizitatori
 • Parcare multietajata parter + 5 nivele Primaria Cluj Napoca – intrari / iesiri multiple, 3 case automate de plata, afisaj extern LED pentru locuri libere
 • Parcari Minerva, Mehedinti, Primaverii, Mihai Viteazu, Hotel Sky – Cluj Napoca
 • Parcare Hotel Continental – Timisoara
 • Parcare Hotel ARO Brasov
 • Parcare Hotel Kromwell Brasov parcare multietajata, 2 case de plata automate
 • Parcare Hotel RIN Grand, Confort, Confort City Bucuresti – intrari / iesiri multiple, 4 case de plata automate, 3000 abonati
 • Parcare grup cladiri birou NOVOPARC Bucuresti – 6 intrari / iesiri prevazute cu cititoare la distanta Nedap, casa de plata automata, solutie de afisare outdoor cu 9 linii pentru grupurile de utilizatori, 5000 vizitatori / 24 h in derulare
 • Hotel HILTON ATHENE PALACE – Bucuresti
 • Hotel Sportul Poiana Brasov

Solutii parcare general

 • Centru expozitional Romexpo Bucuresti – zone de parcare multiple conectate la un dispecer central
 • Parcari spitale: Spital Matei Bals Bucuresti, Spital Colentina Bucuresti
 • Tiriac Sport Center Stejarii Bucuresti
 • Parcare Tg. Mures

Solutii de acces si numarare in parcare

 • Parcare Petrom OMV Bucuresti numarare si afisare spatii disponibile
 • Parcare zona industriala Continental Timisoara sistem de numarare si acces parcare cu panouri outdoor LED
 • Parcare supermarket AUCHAN Bucuresti numarare locuri disponibile pe etaje

Te putem ajuta ?

Daca aveti intrebari puteti folosi formularul de contact alaturat. Va vom raspunde in maxim 48 de ore.