Sisteme de supraveghere Video

Dintre toate sistemele tehnice de securitate, sistemele de supraveghere video ofera cele mai spectaculoase rezultate. Au o eficienta ridicata in identificarea problemelor fie ca sunt destinate supravegherii spatiilor publice (holuri, culoare de acces, parcari) fie a angajatilor sau a proceselor cu grad ridicat de pericol.

Sistemele de supraveghere video reprezinta un pas important pentru siguranta oricarei afaceri, fie ca iti supraveghezi angajatii sau folosesti camerele de supraveghere video impotriva hotilor sau musafirilor nedoriti, camerele de supraveghere pot fi de un real folos.
Un sistem de supraveghere video bine configurat si instalat poate asigura identificarea persoanelor suspecte, a actiunilor intreprinse de acestea si, la nevoie, imaginile respective pot deveni probe importante pentru organele de ancheta.

supraveghere-vide2o
supraveghere-video-cam22

Sistemele de Supraveghere Video, sunt astazi mai utile si mai accesibile ca niciodata. Acestea reprezinta o solutie fiabila pentru supravegherea zonelor interioare sau exterioare a cladirilor si proprietatilor.

Securitatea completa a obiectivelor nu poate fi asigurata fara un Sistem de Supraveghere Video eficient care sa permita atat monitorizarea in timp real a evenimentelor si persoanelor suspecte, cat si inregistrarea acestora, in scopul verificarilor ulterioare si furnizarii de inregistrari.

Aceste sisteme si-au dovedit eficienta in supravegherea fluxului de productie, ducand la eficientizarea activitatii. Stocarea informatiilor poate fi facuta local (pe hard disk) sau pe calculatoare aflate la distanta. Sistemul de supraveghere video poate fi interconectat cu un sistem de alarma la efractie sau cu cel de control acces si pontaj electronic, pentru cresterea eficientei.
Detectia de miscare este digitala si poate fi asociata cu evenimente ca apel telefonic de alarmare, declansare dispozitive de siguranta, etc.In functie de necesitatile de supraveghere si urmarire de la distanta se realizeaza diferite configuratii.

Avantajele supravegherii video digitale:

  • Redare de inalta definitie (HD sau FullHD), calitate net superioara a imaginii, management usor si flexibil al imaginilor inregistrate
  • Camerele IP avansate, echipate cu analizoare inteligente reduc cantitatea de inregistrare video neinteresanta, fiind comandate de dispozitive de alarmare integrate precum detectori de miscare, detectori audio de alarma,etc
  • Sistem complex de drepturi de acces, programabil in detaliu
  • Nivel inalt de integrare cu echipamente deja existente
  • Posibilitate de extindere a unei retele existente, fara alte costuri in afara celor de achizitie a noilor echipamente
  • Instalare usoara datorita caracteristicilor PoE ale retelei fapt ce elimina cablurile si sursele de alimentare
  • Consum redus de energie

Te putem ajuta ?

Daca aveti intrebari puteti folosi formularul de contact alaturat. Va vom raspunde in maxim 48 de ore.