Instalatia de detectie monoxid de carbon

Instalatia de detectie monoxid de carbon trebuie să detecteze cresterea concentratiei de monoxid de carbon (CO) în cel mai scurt timp, să analizeze rapid informatiile primite si, în cazul confirmării evenimentului, să emită semnalul de alarmă adecvat și sa comande automat sistemul de evacuare noxe (comanda ventilatorului de desfumare in treapta 1 de turatie).

Detectarea automată a cresterii concentratiei de monoxid de carbon trebuie să se facă atât în spatiile circulabile cât si în spatiile de staționare din parcarea subterana.

Componenta instalatiei automate de detectie a cresterii concentratiei de monoxid de carbon include: centrala de detectie monoxid de carbon, detectoare conventionale de monoxid de carbon si panouri opto-acustice pentru avertizare detectie monoxid de carbon.

Detectoarele conventionale de monoxid de carbon se vor monta pe plafon sau pe perete, la o înălțime cuprinsă intre 1,8÷2 m.

Panourile opto-acustice pentru avertizare detectie monoxid de carbon se vor monta pe plafon, astfel încât mesajul de avertizare sa poată fi văzut din intrările în parcarea subterana (intrarea auto și intrarea pietonala).

Centrala de detectie monoxid de carbon, aferenta imobilului, este montata în parcajul subteran, bine fixata pe perete.
Cablarea va fi făcută de la un element la altul şi toate acestea vor fi legate în paralel la artera comunicaţională. Traseele de cabluri se vor face prin tuburi PVC rigide.

detectare-co

Te putem ajuta ?

Daca aveti intrebari puteti folosi formularul de contact alaturat. Va vom raspunde in maxim 48 de ore.