TAIDEN INDUSTRIAL CO., LTD, a fost infiintata in 1996, este o companie de inalta tehnologie specializata in R&D care se ocupa cu producerea sistemelor moderne de congres si conferinta.  TAIDEN este unul dintre liderii sistemelor de conferinta din lume, de asemenea cel mai mare producator din China. TAIDEN este membru al ICCA (International Congress & Convention Association) pentru asistenta tehnica la conferintele internationale.

TAIDEN a castigat reputatie la nivel global pentru produsele de intalta calitate avand o piata de desfacere in peste 130 de tari printre care si Romania.

Ca unic importator al produselor TAIDEN va putem oferi orice produs din gama TAIDEN. Fie ca este vorba de un proiect mare sau un proiect mediu specialistii nostri va stau la dispozitie in ceea ce priveste proiectarea, instalarea si punerea in functiune a sistemelor de conferinta.

Mii de instalatii de conferinta sunt instalate pentru institutii guvernamentale, hoteluri, sali de conferinta, institurii de invatamant in intreaga lume.

TAIDEN detine ultimele tehnologii pentru sistemele de conferinte si ofera solutii excelente pentru orice fel de aplicatii de la intalniri mici pana la congrese internationale avand un total de peste 10 tipuri de sisteme si mai  mult de 400 de produse.